Sweetness potency сompared with a 2% (w/v) aqueous solution of sucrose: 0.6
Density:
1.489 (20°C, g/cm3)
Refractive index (nD):
1.333 (20°C)
References:
CRC Handbook of Chemistry and Physics. - 95ed. - CRC Press, 2014. - pp. 3-282
Yalkowsky S.H., Yan H. Handbook of aqueous solubility data. - CRC Press, 2003. - pp. 336
Нечаев А.П., Кочеткова А,А., Зайцев А.Н. Пищевые добавки. - М.: Колос, 2002. - pp. 144 [Russian]
Новый справочник химика и технолога. Основные свойства неорганических, органических и элементоорганических соединений. - СПб.: НПО Профессионал, 2007. - pp. 960 [Russian]
Химическая энциклопедия. - Т. 4. - М.: Советская энциклопедия, 1995. - pp. 389 [Russian]